Personlig Träning

Personlig Träning


Ge dig själv rätt förutsättningar för att lyckas med din träning!


Oavsett om ditt mål är att bli starkare, smidigare eller springa snabbare kan personlig träning vara ditt bästa val för bättre resultat. 


Med personlig träning på YesBox ger vi dig rätt verktyg för att lyckas med din träning. 


Vid uppstart av personlig träning bjuder vi dig på en konsultation samt en analys för att säkerställa att vi arbetar mot rätt mål. 

Boka konsultation

Våra Personliga Tränare


På YesBox arbetar vi tillsammans och därför rekommenderar vi dig en av våra tränare efter vad du har för mål och vad du behöver hjälp med. 


Har du mer komplexa mål finns det möjlighet att arbeta tillsammans med flera olika tränare beroende på vart du befinner dig i din process. 

Nicklas Wickzell


Träning är något som ska vara roligt och något att se fram emot. Det bästa med träning är att det finns en träningsform som passar oss alla. 


Oavsett vad din träningsbakgrund är och vad du har för mål, så finns jag här för att hjälpa dig framåt och för att uppnå dina mål. 

Boka en kostnadsfri konsultation idag och ta första steget mot ett hälosammare liv.  Vi ses på YesBox!Utbildning:

Licensierad personlig tränare The Academy

Licensierade instruktör The Academy

Joakim Törnvi


Träning för mig är något man väljer att prioritera. 

Som din personliga tränare finns jag där för dig. Jag ser till att du befinner dig på rätt väg mot dina mål och att varje träningspass vi genomför tillsammans har ett tydligt syfte. 


Är du intresserad av att ta ett ordentligt kliv mot dina mål och att äntligen få uppleva känslan av framgång?  Boka då en kostnadsfri konsultation så ser vi vad jag kan hjälpa dig med! Utbildning: 

Cf lvl 2. 

Opex CCP 1. 

Träningslära 1 & 2 Högskolan Dalarna

Motoriskt lärande och kontroll 1 & 2 Högskolan Dalarna